×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

افزونه جلالی را نصب کنید.  .::.   برابر با : Wednesday, 15 July , 2026
تولید گوجه‌فرنگی در اردبیل ۵ برابر نیاز استان است

به گزارش چشمه لر؛غفور آقایی، معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل، اظهار کرد: میزان تولید گوجه‌فرنگی در استان اردبیل به ۲۵۰ هزار تُن می‌رسد که عمدتاً در شهرستان‌های پارس‌آباد، مشکین‌شهر و کوثر کشت می‌شود. نیاز استان با احتساب مصرف تازه‌خوری و صنایع تبدیلی تنها ۵۰ هزار تُن بوده و تولید بر اساس الگوی کشت مصوب انجام شده است.

وی گفت: الگوی کشت استان با محاسبه دقیق نیازهای داخلی و صنعتی تنظیم شده و مازاد تولید به سایر استان‌ها ارسال می‌شود و این رویکرد از تولید بی‌رویه جلوگیری کرده و به تعادل بازار کمک می‌کند.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل در پاسخ به انتشار فیلم‌هایی از دورریز میوه‌ها در فضای مجازی بیان کرد: این تصاویر مربوط به محصولات غیر قابل مصرف و آفت‌زده است و بازار گوجه‌فرنگی کشور با کمبود مواجه است و تولید فعلی پاسخگوی کامل نیازها نیست.

آقایی تصریح کرد: کلیه محصولات سالم گوجه‌فرنگی به بازار عرضه شده و با استقبال خوبی روبرو شده است. کشاورزان باید به الگوی کشت پایبند باشند تا از نوسانات قیمت جلوگیری شود.

انتهای پیام

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

محدودیت زمانی فراتر رفت. لطفا یک بار دیگر کد امنیتی را کامل کنید.