- 19 دی 1398
- کد خبر 12111
- پرینت
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی راه چشمه لر، طرح آموزشی کیفیت بخشی پخت نان توسط نانوایان زحمت کش شهر سرعین با حضور فرماندار و مسئولین ذیربط و همچنین مربیان حرفه ای مرکز آموزشی فنی و حرفه ای شهرستان شروع شد.
در این طرح مربیان با حضور در محل نانوایی ها موارد آموزشی و اقدامات مربوط به ارتقا کیفیت در پخت نان را به نانوایان ارائه می کنند.
حسن پور فرماندار سرعین در شروع این طرح گفت؛ شهرستان سرعین به لحاظ ویژگی توریستی آن نیازمند کیفیت بخشی در ارائه خدمات به خصوص در حوزه مربوط به آرد و نان است و آموزش را بصورت عملیاتی و کاربردی ، یکی از ابزارهای این موضوع دانست.
انتهای پیام/ ت