- 12 مهر 1399
- کد خبر 13822
- پرینت
به گزارش چشمه لر؛ نادر فلاحی اظهار کرد: «معرفی غذاهای بومی و سنتی استان یکی از برنامههای این ادارهکل در راستای معرفی قابلیتها و جذب گردشگران به منطقه بوده و در این زمینه برنامههای مختلفی در طول سال برگزار میشود.»
او از برگزاری نمایشگاه عسل و آش دوغ در سرعین خبر داد و گفت: «به منظور معرفی عسل طبیعی سبلان و آش دوغ بومی استان نمایشگاه عسل و آش دوغ در محل غارهای دستکند کنزق سرعین برپا میشود.»
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان اردبیل بیان کرد: «برنامهریزی شده تا پس از تکمیل و بهرهبرداری از غارهای دستکند سرعین که دارای قابلیت بالای جذب گردشگر است، بخشی از این غاز برای راهاندازی نمایشگاه عسل و آش دوغ اختصاص یابد.»
فلاحی آش دوغ را یکی از غذاهای بومی استان اردبیل برشمرد و افزود: «کیفیت عسل طبیعی سبلان در سطح کشور زبانزد بوده که برای معرفی این فراورده تولیدی استان هدفگذاری شده است.»
انتهای پیام/م
https://rahecheshmalar.ir/?p=13822