- 13 اسفند 1400
- کد خبر 16164
- پرینت
به گزارش چشمه لر ؛ باقر باقرزاده در این جلسه هم اندیشی با تقدیر و تشکر از زحمات و تلاش نانوایان در تامین اساسی ترین نیاز غذایی مردم، شغل نانوایی را شریف و اشتغال در آن را پر مشقت عنوان و اظهار داشت: ارتقای کمی و کیفی پخت نان باید در اولویت کاری نانوایان قرار گیرد نان در سفره ما ایرانی ها مایه و نماد خیر و برکت است لذا نانوایان وظیفه دارند در مراحل پخت و حتی قبل از شروع فرآیند پخت نان و در خصوص فرآوری خمیر، مرغوبیت آرد و کیفیت و مرغوبیت یک نان خوب دقت لازم را داشته باشد
وی با بیان اینکه اتحادیه باید نسبت به انجام برخی امورات نانوایان اهتمام جدی داشته باشد گفت: برخی نانوایان به علت عدم آگاهی کافی از قوانین مسئول جرایم میشوند که از این حیث باید اتحادیه و اتاق اصناف این قشر زحمتکش را حمایت و همراهی کنند.
فرماندار سرعین با تاکید بر رعایت حقوق مشتریان از سوی نانوایان رعایت بهداشت محیط نانوایی و بهداشت فردی، ساعات پخت و برخورد صحیح و ملاطفت آمیز با مشتریان را یادآور شد و افزود : نظارت بر اجرای دقیق این موارد بر عهده اداره صنعت و معدن، اتاق اصناف و مرکز بهداشت محیط شهرستان می باشد.
وی رعایت دستورالعمل و پروتکل پروتکل های بهداشتی را از مهمترین انتظارات فرمانداری دانسته و تصریح کرد: حفظ سلامت مردم در تمامی حوزه ها از مهمترین انتظارت فرمانداری است.
در این جلسه نانوایان و اتحادیه مربوطه مسائل و مشکلات این صنف از جمله کیفیت نامناسب آرد، بالا بودن حاملهای انرژی، نرخ اجاره واحد و پایین بودن قیمت نان را مطرح نمودند که مورد بحث و بررسی اعضای ستاد تنظیم بازار قرار گرفت و مقرر شد راهکارها و برنامه مدونی با لحاظ شاخص مالی تعیین کننده قیمت نان برای مسائل عنوان شده برنامهریزی شود تا بخشی از مطالبات نانوایان که در حدود و اختیارات شهرستان است پاسخ مثبت داده شود.
انتهای پیام
https://rahecheshmalar.ir/?p=16164