- 10 اردیبهشت 1401
- کد خبر 16429
- پرینت
به گزارش چشمه لر ؛محمد زینالی ظهر امروز در نشست موضوعی «روزنامهنگاری اجتماعی» اظهار داشت: ما در حال گذر از جامعه شفاهی به جامعه مکتوب هستیم. روزنامهنگاری اجتماعی هم نقشی ویژه در جامعه جدید دارد. چون با ایجاد دیالوگ و فضای نقد، حافظه جمعی را پربارتر میکند.
وی با انتقاد از نگاه سطحی فعالان حوزه رسانه به مسائل اجتماعی افزود: مستندنگاری و ثبت آنچه در بطن جامعه روی میدهد حائز اهمیت است اما نباید فقط به ثبت وقایع و انتشار اخبار بسنده کرد. متاسفانه روزنامهنگاری اجتماعی در جامعه ما در سطح هشدار مانده و نتوانسته به درک و پرداخت عمیق برسد.
این جامعهشناس ادامه داد: وقتی روزنامهنگار اجتماعی آمار خام و نگرانکننده را در اختیار افکار عمومی قرار داده و از موضوع میگذرد، مساله اجتماعی به مساله عاطفی تبدیل میشود. روزنامهنگار اجتماعی با نگاه سطحی به مسائل اجتماعی و ماندن در سطح هشدار، زمینه استفاده به نفع گروههای سیاسی، تشویش اذهان عمومی و طرح درخواستها و مطالبات پوپولیستی از سوی مردم را فراهم میآورد.
زینالی خاطرنشان کرد: مساله اجتماعی نیازمند مداخله جدی و تخصصی است و فعالان رسانه حین ورود به آن باید از ظرفیت صاحبنظران و متخصصان استفاده کنند تا ناخواسته به تشدید مسائل جامعه، دامن نزنند.
انتهای پیام/