×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

افزونه جلالی را نصب کنید.  .::.   برابر با : Friday, 19 December , 2025
اسطوره فوتبال در زادگاهش اردبیل پا به توپ می‌شود

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی راه چشمه لر این رخداد ورزشی تماشایی، با تدبیر و برنامه ریزی استانداری، اداره کل ورزش و جوانان، فرمانداری ، سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری اردبیل و همراهی چند گروه و واحد صنعتی و تجاری تدارک دیده شده است و چهره های نامدار فوتبال و رسانه ورزشی راس ساعت ۱۷ روز پنجشنبه به مصاف هم خواهند رفت.

بلیط این مسابقه ورزشی مهیج در مابین چهار راه امام (ره) و شریعتی جنب مدرسه مدرس اردبیل و میدان قیام، شهر فرش شاکر عرضه می شود و علاقه مندان می توانند با تهیه بلیط از تماشای بازی بزرگان فوتبال و رسانه ورزشی لذت ببرند.

مدیرکل ورزش و جوانان استان اردبیل در خصوص این مسابقه اظهار کرد: جلسات متعددی با شورای تامین، هیات فوتبال، پیشکسوتان و عوامل اجرایی بازی برگزار کرده ایم و از هماهنگی و آمادگی کامل و کافی برای برگزاری این رویداد برخوردار هستیم.

عوض نخست گفت: استادیوم تختی نیز به این منظور آماده شده است و پیش بینی می کنیم به لحاظ اشتهار چهره های ورزشی حاضر در این مسابقه به ویژه علی دایی اسطوره فوتبال که از محبوبیت فوق العاده ای برخوردار هست،

استادیوم تختی مملو از تماشاگر خواهد بود.

وی افزود: فهرست بازیکنان تیم ها هنوز به طور دقیق به اداره کل ورزش و جوانان استان اردبیل اعلام نشده اما خبرها حاکی است که ملی پوشان قدیمی در هر دو تیم حاضر خواهند شد و به ویژه در تیم رسانه ورزش با کاپیتانی عادل فردوسی پور، شخصیت های ورزشی همچون حمید استیلی و ادموند بزیک بازی خواهند کرد.

رئیس هیات فوتبال استان اردبیل نیز در این رابطه گفت: دستگاه های اجرایی متعددی در استان با هیات فوتبال همکاری کرده اند که می توان به دستگاه قضایی ،ستاد دیه ، فرمانداری اردبیل و اداره کل ورزش وجوانان استان اشاره کرد.

صمدنوتاش افزود: در این مسابقه، علاوه بر چهره ها و پیشکسوتان مطرح فوتبال کشور و استان، هنرمندان مطرح نیز حضور خواهند داشت و با همکاری نیروی انتظامی استان و شهرستان و دستگاه های مربوطه تمهیدات لازم برای حضور تماشاگران اندیشیده شده است.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی راه چشمه لر ، بیش از ۶۵ هزار ورزشکار در استان اردبیل بیمه ورزشی دارند و سازماندهی شده‌اند و از این تعداد بیش از ۴۰ هزار ورزشکار آقا و حدود ۲۰ هزار ورزشکار بانو هستند و ۵۳ هیات ورزشی در استان فعال است و بیش از ۴۰۰ هیات ورزشی و بیش از ۴۵۰ باشگاه ورزشی در شهرستان‌های استان در رشته‌های مختلف ورزشی فعالیت می‌کنند.

استان اردبیل با بیش از یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر جمعیت و ۱۲ شهرستان در شمال‌غربی ایران و همجوار با استان‌های آذربایجان‌شرقی، زنجان، گیلان و کشور جمهوری آذربایجان قرار دارد.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

محدودیت زمانی فراتر رفت. لطفا یک بار دیگر کد امنیتی را کامل کنید.