- 23 اردیبهشت 1402
- کد خبر 17675
- پرینت

به گزارش چشمه لر ؛علی نیکزاد نائبرئیس مجلس شورای اسلامی ظهر جمعه با حضور در واحد صنعتی مبتکران مشگینشهر ضمن بازدید از این واحد تولیدی از نزدیک در جریان مشکلات این واحد تولیدی و کارگران شاغل قرار گرفت.
وی در بازدید از این واحد صنعتی که به دعوت محمود عباسزاده نماینده مردم مشگینشهر در مجلس شورای اسلامی انجام پذیرفت پس از دریافت مشکلات کارگران این واحد تولیدی گفت: برای احداث مسکن کارگران و کارکنان این واحد ۲۵ هکتار زمین مورد نیاز است.
نیکزاد به لزوم گسترش واحدهای صنعتی اشاره کرد و گفت: کشور نیازمند راهاندازی کارخانجات بزرگ جهت مهار بیکاری و افزایش اشتغالزایی است.
در این بازدید که یاسر عبداللهی معاون اقتصادی استاندار و جمعی از مسئولین نیز حضور داشتند از سوی نیکزاد برای رفع مشکلات آب و برق و گاز این واحد قول مساعد داده شد.
https://rahecheshmalar.ir/?p=17675