×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : شنبه, ۳ آبان , ۱۳۹۹
کارگاه آموزش عملی پخت نان در سرعین


به گزارش پایگاه خبری تحلیلی راه چشمه لر، طرح آموزشی کیفیت بخشی پخت نان توسط نانوایان زحمت کش شهر سرعین با حضور فرماندار و مسئولین ذیربط و همچنین مربیان حرفه ای مرکز آموزشی فنی و حرفه ای شهرستان شروع شد.

در این طرح مربیان با حضور در محل نانوایی ها موارد آموزشی و اقدامات مربوط به ارتقا کیفیت در پخت نان را به نانوایان ارائه می کنند.

حسن پور فرماندار سرعین در شروع این طرح گفت؛ شهرستان سرعین به لحاظ ویژگی توریستی آن نیازمند کیفیت بخشی در ارائه خدمات به خصوص در حوزه مربوط به آرد و نان است و آموزش را بصورت عملیاتی و کاربردی ، یکی از ابزارهای این موضوع دانست.

انتهای پیام/ ت

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.